вівторок, 02 серпня 2011 13:53

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Роман Ландік зник з СІЗО

Роман Ландік зник з  СІЗО

Колишній "регіонал" Роман Ландік більше не є в'язнем Краснодарського СІЗО Росії.

Про це повідомило джерело в слідчому ізоляторі міста Краснодара.

"Нещодавно приїздили ваші - в тому числі і правоохоронці - і забрали його", - розповів представник міліції.

Відсутність Романа Ландика в Краснодарському СІЗО підтвердив і начальник відділу інформації і громадських зв'язків ГУ МВС Росії по Краснодарському краю полковник внутрішньої служби Ігор Желябін.

"Я бачив начальника спецустанови і запитував його за вашого депутата Ландіка. Дійсно, його начебто у нас немає", - підкреслив Желябін

Раніше заступник генерального прокурора України Ренат Кузьмін заявив, що Роман Ландік, затриманий в Краснодарському краї, буде перебувати під вартою до ухвалення Генпрокуратурою Росії рішення про його екстрадицію в Україну.

4 липня цього року близько 02:40 в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Роман Ландік побив 20-річну Марію Коршунову. За цим фактом прокуратурою Луганської області стосовно депутата було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Україні.

За результатами розслідування слідчий виніс постанову про притягнення Романа Ландика як обвинуваченого у вчиненні злочину. У зв'язку з відсутністю Ландіка за місцем проживання 9 липня він був оголошений в розшук.

Співробітники МВС України спільно з російськими колегами затримали Романа Ландика в Краснодарі, де прокуратура Західного округу міста помістила його в слідчий ізолятор.

Зараз ви читаєте новину «Роман Ландік зник з СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути