пʼятниця, 22 липня 2011 07:30

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Адвокат побитої дівчини каже, що мирова угода з Ландіком - це один з варіантів

Адвокат побитої дівчини каже, що мирова угода з Ландіком - це один з варіантів

Мирова між екс-депутатом Романом Ландіком і побитою ним Марією Коршуновою - це лише один з варіантів вирішення конфлікту.

Про це в ефірі 5 каналу сказав адвокат потерпілої Ігор Зазимкін, коментуючи повідомлення про те, що дівчина готова йти на мирову

За його словами, Коршунова "все ще проходить курс лікування".

"Передбачається один із сценаріїв можливого врегулювання конфлікту. Оскільки ще на даний час люди не виходили з конкретною пропозицією, тому не виключається можливість мирного врегулювання конфлікту", - зазначив він.

При цьому адвокат уточнив, що розмір моральної або матеріальної шкоди буде уточнений "після закінчення лікування, коли здоров'я буде відновлено".

"На даний час не було ніяких контактів, переговори не проводилися", - підкреслив він.

При цьому адвокат зауважив, що не розглядає варіант закриття кримінальної справи, "оскільки є всі підстави для порушення кримінальної справи".

"Справу порушено, і за такою статтею справу просто так не припиняють. У будь-якому випадку це буде передано суду, але тут будуть питання про тяжкість злочину", - уточнив адвокат.

При цьому, він не зміг уточнити, яке покарання загрожує Ландику. Захисник пояснив, що  стаття, яка інкримінована Ландіку передбачає різні терміни ув'язнення, а остаточне рішення суду буде залежати від багатьох факторів.

4 липня близько третьої години ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в Луганську Ландік побив дівчину. Скандальне відео з камер спостережень потрапило в інтернет.

7 липня щодо Ландіка було порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого частиною 3 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Пізніше Ландіка затримали під Краснодаром (Росія).

Зараз ви читаєте новину «Адвокат побитої дівчини каже, що мирова угода з Ландіком - це один з варіантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути