четвер, 03 січня 2013 16:12

Родичі загиблої Ганни Пищало не хочуть, щоб Меладзе потрапив у в'язницю

Родичі загиблої Ганни Пищало не хочуть, щоб Меладзе потрапив у в'язницю
Фото: reporter.delfi.ua

Родичі загиблої в ДТП за участю Костянтина Меладзе Ганни Пищало ні в чому не звинувачують музиканта і розуміють його. Про це пише газета "Сегодня".

"Ніякої злості у нас на нього немає. Адже він, по суті, не винен. Я сам чудово розумію, оскільки водій. Я ось у Кончі-Заспі вже боюся цих переходів. Бувають такі моменти, що пішоходів просто не бачиш. Ось недавно ледве ухилився. І сам Меладзе переживає. У нього там тиск скаче сильно, стрес. Його представники зустрічалися з Євгеном, сказали, що готові допомагати родині. Хоча поки що нічим не допомогли. Кажуть, що Костянтин сам хотів приїхати, але дружина не пустила його, оскільки той досі сильно переживає і у нього почалися проблеми зі здоров'ям. Їхня родина також у глибокому шоці. Ніякого покарання для нього ми не хочемо, Аню адже вже не повернути. Так сталося, так захотів Господь", - каже чоловік сестри загиблої Василь Чесноков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганну Пищало, яку збив Меладзе, похоронили біля свіжої могили її батька

Нагадаємо, 27 грудня о 17.40 на 32-му кілометрі траси Київ - Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода. Поблизу селища Козин 49-річний чоловік, як пізніше стало відомо, продюсер Костянтин Меладзе, керуючи власним автомобілем Lexus, здійснив наїзд на людину, яка переходила дорогу в районі пішохідного переходу. Від отриманих тілесних ушкоджень 30-річна місцева мешканка померла на місці події.

Водія перевірено приладом Drager, який підтвердив його тверезість. Однак, в рамках досудового розслідування, в нього взято кров на вміст психотропних речовин та призначено низку інших експертиз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питань до Меладзе у нас немає" - родич покійної Ганни Пищало

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Слідчим управлінням ГУ МВС України у Київській області проводиться досудове розслідування цієї ДТП, за яким здійснюється нагляд прокуратурою Київщини.

 

Зараз ви читаєте новину «Родичі загиблої Ганни Пищало не хочуть, щоб Меладзе потрапив у в'язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути