понеділок, 31 грудня 2012 09:51

Розпад "ВІА Гри" і скандал Козловського: топ-5 подій в українському шоу-бізнесі
5

У "ВІА Грі" зараз співають Єва Бушміна та Альбіна Джанабаєва
Фото: Фото: lady.tsn.ua
Співак зі скандалом пішов від свого продюсера Ігоря Кондратюка
Анна та Аліна Завальські розпочали сольну кар’єру
Гайтана посіла 15-те місце

Gazeta.ua визначила п'ять подій у шоу-бізнесі, які найбільше обговорювали українці.

Безсумнівно найгучнішою подією в українському та російському шоу-бізнесі в цьому році став розпад "ВІА Гри". Гурт був створений 1999-го. Припинить існування 1 січня 2013. Колектив за 12 років мінявся 16 разів

"12 років я керував цією групою, — наголосив продюсер Костянтин Меладзе. — Прийшов час поставити крапку. "ВІА Гра" була для мене відпочинком від основного проекту — легковажним і яскравим. Дівчата виконували пісні, які ніколи не заспівав би мій брат Валерій. Ми працювали, доки нам було цікаво. Тепер немає сенсу продовжувати співпрацю".

Однак вже незабаром стало відомо, що Меладзе разом з Аланом Бадоєвим і Володимиром Зеленським стали продюсерами нового реаліті-шоу "Хочу в ВІА Гру", де шукатимуть нових учасниць в колектив.

Зумів прославитись цього року і Віталій Козловський. Співак зі скандалом пішов від свого продюсера Ігоря Кондратюка. Останній заборонив йому виконувати будь-які пісні зі старого репертуару. Крім того Кондратюк забрав у Козловського машину, а от квартиру артисту вдалося зберегти за собою.

Півтора місяці тому співак представив кліп на свою першу пісню "Сяйво". На презентацію відеороботи співак запросив і Кондратюка, однак той не прийшов.

Віталій Козловський почав співати дев'ять років тому, коли став переможцем проекту "Шанс". Перед тим танцював у балеті співачки Руслани.

Український шоу-бізнес цього року позбувся ще однієї групи. Аліна та Анна Завальські з гурту "Алібі" розпочали сольну кар'єру. Першою почала співати окремо Анна. На великодні свята вона зняла свій перший кліп.

"Я почала сольну кар'єру не тому, що все погано, а тому, що я хочу проявити себе так, як можу це зробити саме я, без керівництва, без зайвих якихось думок, порад", - пояснювала співачка.

Молодша на рік сестра Аліна намагається не відставати за Анною і теж намагається будувати свою сольну кар'єру.

Серед визначних подій в українському шоу-бізі не можна не згадати провал Гайтани на цьогорічному "Євробаченні". Співачка із піснею "Be My Guest" посіла 15-те місце. Через нападки журналістів Гайтана півроку не з'являлась на світських тусівках та не давала жодних інтерв'ю.

"Образилася на журналістів. Після цього всього, що почали виливати на екрани. Як все підноситься вульгарно, брудно, негативно. Після "Євробачення" я тиждень відіспалася, а потім почалося знову життя. Депресії не було, я відразу почала займатися справою. Я закрилася просто від преси", - розповідала вона.

А от перемогла на "Євробаченні", щоправда дитячому, українка Анастасія Петрик. 10-річна дівчинка у джазовій манері виконувала пісню "Небо", яку сама написала. Співала українською, останній куплет — англійською.

Анастасія Петрик отримала 138 балів. Від другого місця її відділяли 35 балів. Половину — присуджувало журі конкурсу, решта залежала від смс-голосування глядачів.

2008 року на дитячому Євробаченні Україну представляла сестра Анастасії 15-річна Вікторія. Вона посіла друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Розпад "ВІА Гри" і скандал Козловського: топ-5 подій в українському шоу-бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути