понеділок, 21 березня 2011 09:56

Родичі студента, який загинув у міліції, бояться, що правоохоронці викрутяться

Родичі студента, який загинув у міліції, бояться, що правоохоронці викрутяться

У справі загибелі студента столичного коледжу Ігоря Індило у відділку Шевченківського РУВС планують назначити третю експертизу. Про це заявила мати загиблого Людмила Індило.

"Вже зараз видно, що дві судмедекспертизи суперечать одна одній, тому суд, можливо, призначить ще й третю комплексну експертизу", - заявила вона.

На четвертому місяці процесу над двома охоронцями з Шевченківського РУВС суддя засумнівалася в істинності висновків судмедекспертів.

На лаві підсудних двоє міліціонерів - старший лейтенант Сергій Приходько і майор Сергій Коваленко. Їх звинувачують тільки в службовій халатності, і допитувати їх будуть в кінці судового слідства. У той же час сім'я наполягає, що це було вбивство.

"Вони всі послухають і як юристи будуть знати, як викрутитися. На останньому засіданні допитали дівчаток і виховательку з гуртожитку, де жив Ігор. Вони в один голос твердять, що мій син жодного разу не падав там і не порушував порядок, як стверджує міліція", - вважає мама загиблого.

За словами матері, ексгумації вони домагатися не будуть, адже в документах і так чітко зафіксовані тілесні ушкодження, які були у її сина після смерті.

"Наша думка, що в кімнаті, де допитували Ігоря, йому було завдано удару в груди, адже синяк там так і залишився. Потім він ударився головою об стіну - і через те, що вчасно не відвезли до лікарні, помер", - вважає Людмила.

За її словами, наприкінці березня повинні допитати свідків, які залишилися і судмедексперта. Тоді суддя і буде вирішувати чи проводити третю експертизу.

Нагадаємо, студент столичного коледжу Ігор Індило загинув у ніч на 18 травня в міліцейському відділку на вул. Герцена. Родичі вважають, що його забили до смерті у міліції, останні ж стверджують, що він "впав". Незважаючи на високе заступництво, що обіцяли родині загиблого і президент, і генпрокурор, його рідні досі змушені домагатися справедливості в суді.

Зараз ви читаєте новину «Родичі студента, який загинув у міліції, бояться, що правоохоронці викрутяться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути