Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 09:20

Різали обличчя, топили, душили, били. На Дніпропетровщині знайшли понівечений труп дівчинки

Різали обличчя, топили, душили, били. На Дніпропетровщині знайшли понівечений труп дівчинки
Вбили 17-річну Юлію Фетченко. Фото: Вконтакте

У ніч на 1 липня в Марганці вбили 17-річну Юлію Фетченко. Понівечене тіло дівчини знайшли вранці біля місцевого моргу. Судячи з усього, дівчину катували всю ніч, пишуть Вести.

"Юлю забрали з дому, по-звірячому знущалися: була величезна кількість ножових поранень, знівечене і порізане обличчя, вирвані волосся, а також її душили, топили і били", - пише у соцмережі мешканка Марганця Вікторія Демиденко.

З чуток до вбивства причетний колишній міліціонер.

"Начебто він раніше працював криміналістом, але останнім часом підробляв у похоронному бюро. Містечко у нас невелике, а в ті дні було три злочини, кажуть, - щось з 14-річною дівчинкою пов'язано, потім з хлопцем, а потім вбивство Юлі. Ось наша міліція і намагалася все тримати в таємниці, щоб не розбурхувати народ. Та ще й після того, що трапилося у Врадіївці, їм друга хвиля скандалу не потрібна", - розповіла місцева мешканка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпропетровську чоловік убив сина, розчленував і запакував в кілька мішків

У дніпропетровській облпрокуратурі підтвердили факт вбивства. Згідно отриманої інформації, в злочині підозрюється житель Запорізької області.

У нього вдома провели обшук, але під варту так і не взяли.

"Після обшуку йому вручили копію клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. За новим КПК його зобов'язали з'явитися в суд, куди він не прийшов, а ліг у лікарню, надавши довідку, що з ним не можна проводити слідчі дії. Через неявку суддя відмовив слідчому і прокурору в обранні запобіжного заходу. Він вже отримав друге клопотання слідчого і як тільки лікуючий лікар скаже, що він може спілкуватися зі слідством, він постане перед судом. Думаю, для більшої об'єктивності справу ми передамо в Нікополь", - розповіла прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук і додала, що підозрюваний працював раніше водієм в похоронному бюро, а потім - санітаром у морзі.

Зараз ви читаєте новину «Різали обличчя, топили, душили, били. На Дніпропетровщині знайшли понівечений труп дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути