пʼятниця, 07 червня 2013 17:41

У Дніпропетровську чоловік убив сина, розчленував і запакував в кілька мішків

У Дніпропетровську чоловік убив сина, розчленував і запакував в кілька мішків
Фото: ru.tsn.ua

Прокуратура Вільнянського району Запорізької області здійснює процесуальне керівництво в резонансному кримінальному провадженні за фактом вбивства. 7 травня 2013 року неподалік одного з сіл району в Дніпрі знайшли мішок з людськими кінцівками.

Наразі встановлена особа зловмисника та обставини скоєння злочину. В лютому цього року 53-річний мешканець Дніпропетровська, який давно мав неприязні стосунки зі своїм 31-річним сином, під час сварки вдарив нащадка молотком по голові. Від отриманої травми той помер на місці, після чого батько розчленував тіло загиблого, поклав частини у кілька мішків та викинув у річку.

Наприкінці травня зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) та за рішенням суду заарештовано на два місяці. Досудове розслідування триває, його проводить міліція, повідомила прес-служба прокуратури Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську чоловік убив сина, розчленував і запакував в кілька мішків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути