Ексклюзиви
понеділок, 27 травня 2013 15:50

Мешканець Рівненщини наздогнав дружину на полі і застрелив її з рушниці

Мешканець Рівненщини наздогнав дружину на полі і застрелив її з рушниці
Фото: oboxote.ru

42-річний Петро з села Сівки Березнівського району Рівненщини убив свою колишню дружину пострілом у спину. Чоловік так розізлився на 36-річну жінку, що побіг за нею з мисливською рушницею. Суперечка закінчилася фатально –  Тетяна Євтушок померла на місці від кровотечі.

Убивство сталося рано вранці минулої п'ятниці 24 травня. Жінка саме вела телицю і телятко на пасовище.

"Близько 6.45 ранку мені подзвонили з Сівків і кажуть – "У нас страшне сталося, Таню убили!", – розповідає Уляна Грицик, голова Балашівської сільської ради. – Кажуть, що колишній чоловік чогось поїхав за нею слідом на мотоциклі. Але не зміг проїхати далі по землі, тому зіскочив і сам погнався за жінкою. В руках у нього була рушниця. Таня тікала від нього і щось кричала, але люди не розчули, що саме. В цей момент він раптом вистрелив їй у спину дробом! Після цього кинув жінку на пасовищі і втік. Вона впала, пробувала ще два рази голову підвести і затихла. Люди побігли викликати до неї фельдшера та дільничного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії невідомий розстріляв з рушниці 6-х людей

"У селянки було вогнепальне наскрізне поранення грудей і живота, ушкодження внутрішніх органів. "Швидка допомога" по приїзді констатувала лише смерть потерпілої", - каже Тамара Лисенко, керівник прес-центру обласного управління МВС.

Чоловік чекати розправи односельців не став і втік, прихопивши з собою зброю. Рушниця, до того ж, була незареєстрована.

У Сівках проживає всього 138 людей, є 52 двори. Село межує із Житомирською областю.

"Зловмисника шукали протягом усього дня. А пізно ввечері озброєного чоловіка знайшли на одній з вулиць села, - розповідає генерал Василь Лазутко, який очолює обласну міліцію. – Його уже затримали і помістили під варту. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років ув'язнення".

"Де він цілий день переховувався, хто його знає – село маленьке, але тягнеться далеко, - міркує Уляна Ігорівна. - Петро та Тетяна офіційно розійшлися ще 2007-ого року. Разом виховували спільного 12-річного сина, він шість класів закінчив. Люди кажуть, що останнім часом подружжя ніби помирилося і навіть разом бульбу садили. Але мешкала вона все-таки у родичів - то в сестри, то з батьками. Таня не мала роботи, жила з домашнього господарства. А Петро працював русловим в управлінні меліоративних систем у сусідньому райцентрі. На роботі про нього добре відгукувалися. Ніхто не знає, що йому в голову стукнуло, що таке з людиною вчинив! Тані всі співчувають, поховали її в суботу. Малого забрала до себе старша родичка, яка вже має своїх двоє дітей".

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини наздогнав дружину на полі і застрелив її з рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути