середа, 31 серпня 2011 09:21

Рівнянин провчив до смерті п'яного дебошира

Рівнянин провчив до смерті п'яного дебошира

34-річний мешканець багатоповерхівки по вул. Млинівській у райцентрі Дубно до смерті побив 55-річного п'яного чоловіка, який опівночі дебоширив на подвір'ї будинку.

"П'яний буянив і кричав. Його вийшов заспокоїти місцевий житель. Проте одних слів йому виявилося недостатньо й той почав бити порушника спокою. 55-річний чоловік через розрив печінки та гостру крововтрату помер на місці", - розповіла Вікторія Вашинюта, з відділу звязків з громадськістю обласного УМВС України.

Міліцію повідомили зі швидкої, що в дворі багатоповерхівки знайшли мертву людину. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група. 34-річного чоловіка, який побив п'яницю затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Дубенського міськвідділу міліції.

"Слідчі порушили кримінальну справу. Чоловікові інкримінують нанесення умисного тяжкого тілесного ужкодження. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років", - додали в міліції.

Зараз ви читаєте новину «Рівнянин провчив до смерті п'яного дебошира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути