четвер, 16 травня 2013 11:17

Рейдери відкрили стрілянину в столиці, налякавши киян

Рейдери відкрили стрілянину в столиці, налякавши киян
На місце інциденту прибула міліція. Фото: Сегодня

Вчора на Харківському масиві хвилин п'ятнадцять гриміли постріли. Інцидент стався на автостоянці по вулиці Кравчука, що неподалік від Дарницького кладовища. За розповідями очевидців, на початку п'ятого вечора біля будки на вході до стоянки почалася стрілянина, пише Сегодня.

"Тут справжня війна! Стріляють, як у кіно! - повідомила мешканка сусіднього будинку Леся. - Я вийшла на балкон: близько парковки кілька людей стріляли по охоронної вишці! Звідти, схоже, теж відстрілювалися. У будку кидали чи то димові шашки, чи то вибухові пакети. Тривало це близько 15 хвилин! Мої діти дуже перелякалися ... Люди на вулиці розбігалися і пригиналися".

Через дорогу від стоянки знаходиться кафе. Добре, що під час стрільби відвідувачів там не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі Трипільський музей знову захопили рейдери

"Нападників - близько 10 осіб. Вони стріляли, намагалися розбити вікна вишки вогнегасниками. А потім майже відразу приїхала швидка й міліція, і все стихло", - розповіла працівниця кафе.

Зі стоянки вивели п'ятьох молодих людей і посадили в жовтий міліцейський мікроавтобус. Один з молодих людей, що товпилися під міліцейської стрічкою раптом кулаком вдарив в бічне скло "буса" навпроти чийогось обличчя. Від удару воно мало не розбилося. Після цього хлопець рвонув у двори, але його наздогнали троє міліціонерів і відвезли у відділення. Потім під конвоєм зі стоянки вивели ще трьох. Двох посадили до міліцейського джипу і повезли. Також одну молоду людину з травмою ноги забрала швидка.

Однак інформацію про стрілянину прес-служба МВС Дарницького району спростувала.

"Там були тільки вибухові пакети, але зброї у нападників не було", - сказала Інна Гомалій.

Очевидці розповіли, що на цій автостоянці подібні розбірки - не рідкість (парковка займає півквартала між вулицями Ревуцького, Здолбунівською, Харківським шосе і Кравчука, - ред.).

"Тут і бійки бували часто. А взагалі, за чутками, на місці стоянки хочуть побудувати торговий центр і це - розподіл землі", - вважають місцеві жителі.

У міліції цю версію підтвердили.

"Так, це була спроба рейдерського захоплення автостоянки. Але чому це сталося, буде відомо пізніше", - сказала Гомалій.

Зараз ви читаєте новину «Рейдери відкрили стрілянину в столиці, налякавши киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути