Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2020 12:50

Рейдери намагалися вкрасти врожай кукурудзи

Рейдери намагалися вкрасти врожай кукурудзи
Усім, хто намагався перешкодити, зловмисники погрожували зброєю та навіть зробили кілька пострілів Фото: ch.npu.gov.ua

У Черкаській області озброєна група чоловіків намагалася зібрати врожай кукурудзи за допомогою техніки. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівненський комбайнер перемолов на фарш безхатченка, який крав кукурудзу

"19 вересня, пізно ввечері, до Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Калинівка майже 20 осіб захопили поле та за допомогою комбайнів збирають урожай кукурудзи. Усім, хто намагався перешкодити, зловмисники погрожували зброєю та навіть зробили кілька пострілів. У результаті пошкоджено автомобіль, власник якого перебував на момент стрілянини в салоні. Внаслідок події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці вилучили в порушників важку сільськогосподарську техніку, а саме: комбайни та вантажні авто, крім того, 5 одиниць зброї та набої до неї.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Також дії правопорушників кваліфіковані як замах на крадіжку в особливо великих розмірах, вчинену організованою групою. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві стався жахливий злочин - агресивний чоловік з автомата розстріляв сусідів, які прийшли до нього через те, що він крав електрику.

Зараз ви читаєте новину «Рейдери намагалися вкрасти врожай кукурудзи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути