неділя, 30 вересня 2012 15:22

"Регіонал" Яценко не був за кермом під час ДТП біля Умані - результат першої експертизи

"Регіонал" Яценко не був за кермом під час ДТП біля Умані - результат першої експертизи
Нині у справі ДТП Яценка залишилась остання - авто-технічна експертиза, на яку слідчі сподіваються найбільше. Фото: procherk.info

Правоохоронці отримали перші результати експертиз щодо ДТП, яке сталося на початку вересня за участі "Мерседеса" сім'ї "регіонала" Антона Яценка біля Умані на Черкащині.

Про це повідомляють журналісти ТСН.

ДНК-експертизи крові, що залишилася на водійській подушці безпеки, належить не чинному нардепові і кандидату в депутати Антонові Яценку.

У Черкаській прокуратурі повідомили, що знайдена кров належить знайомому власниці автомобіля (сестра Яценка – прим. ред.), мешканцю міста Києва, уродженцю Полтавської області 1978 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остаточна крапка в історії ДТП під Уманню

Сам нардеп, який раніше відхрестився від причетності до ДТП, почав збирати докази своєї невинуватості. Зокрема, Яценко продемонстрував роздруківку мобільного оператора з даними про його місце перебування під час аварії. Згідно з даними, що передавав маячок на мобільному депутата, у момент ДТП політик був в Умані, за кілька кілометрів від місця аварії.

Нині у справі залишилась остання - авто-технічна експертиза. Після неї встановлять швидкість обох машин і відновлять повну картину ДТП. Тож, найбільше слідчі сподіваються саме на цю експертизу.

Нагадаємо, 1 вересня під Уманню "Мерседес" протаранив "Деу". Водій легковика загинув, іще троє його пасажирів із травмами потрапили до лікарні. Засоби масової інформації поширили інформацію, що до аварії причетний чинний нардеп і кандидат у депутати Антон Яценко. Свій стосунок до ДТП він спростував.

/media/video/458432/1_458432.flv

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Яценко не був за кермом під час ДТП біля Умані - результат першої експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути