пʼятниця, 28 вересня 2012 17:46

Офіційна заява кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 200 Яценка Антона Володимировича

Шановні виборці!

Прикро констатувати, але сьогодні ми спостерігаємо нездорову політичну ситуацію на нашому 200-му окрузі. Опозиційні кандидати та самовисуванці у народні депутати України неодноразово говорили про чесні та об'єктивні політичної перегони. Натомість вони раз-у-раз порушують свої слова та не дотримуються чистоти у виборчому процесі. Зведення наклепів та образ на мене особисто, як кандидата в народні депутати України, стає для них звичайною буденною справою, що компрометує в першу чергу їх самих.

Остання заява на прес-конференції 25 вересня, що пролунала з вуст опозиційних кандидатів та самовисуванця, - це кричуща образа для мене, нашої команди та усіх жителів Уманського, Христинівського та Монастирищенського районів. Я хочу офіційно спростувати інформацію про підкуп виборців зі своєї сторони. Правда у тому, що ті цифри, які конкуренти назвали "підкупом", - це офіційна заробітна платня агітаторів, які працюють разом з нами на цих виборчих перегонах. Невже опозиційні кандидати та самовисуванець настільки ниці, що намагаються позбавити офіційного заробітку звичайних уманчан, христинівчан та монастирищан?!

Також, як уже усім відомо, я веду активну роботу з виборцями у селах і не тільки, переймаюся їхніми проблемами, а також максимально сприяю їх вирішенню. Для мене пріоритетним є завдання проведення газу у села нашого округу. Тому я цілеспрямовано працюю над цим питанням. Якщо опозиціонери та самовисуванці, які тільки вміють говорити та нічого не роблять, взялися за концепцію руйнувати та не дозволяти втілювати у життя мої ініціативи, то я впевнений, що виборці гідно оцінять такі починання і одразу зрозуміють, хто є хто.

З повагою,

кандидат у народні депутати України

Яценко Антон

Зараз ви читаєте новину «Офіційна заява кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 200 Яценка Антона Володимировича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути