вівторок, 22 листопада 2016 16:32

Викрили священника, який розбещував підлітка

Викрили священника, який розбещував підлітка
Фото: vk.com

В Запоріжжі активісти затримали священника 25-річного Антона Грицкова, який намагався звабити неповнолітнього. Чоловік переписувався в інтернеті з 14-річним хлопцем, пропонував йому інтим та надсилав свої оголені фото.

Чоловік приїхав з Росії до своїх друзів священників. Перед цим знайшов в інтернеті підлітка. Довго з ним переписувався. Надсилав фото своїх статевих органів, - розповідається у сюжеті "Надзвичайних новин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний священик збив насмерть трьох жінок

Священник зізнався перед камерою, що планував статеві стосунки із неповнолітнім. Для цього домовився з ним про зустріч.

Замість підлітка зі священником спілкувалися активісти, так звані мисливці на педофілів. Вони прийшли в обговорене місце, затримали чоловіка і змусили зізнатися у всьому на відео.

Оскільки заяв до поліції не надходило, чоловік безперешкодно повернувся в Росію. Зараз свої слова заперечує.

"Мене пограбували в Запоріжжі. Забрали телефон і гроші. Написали про мене брехню, погрожували ножем. Всі ці відео, які вам надсилали, суцільний обман. Мої дані незаконно використовували, а всі ці нібито "листування" простий фотошоп", - написав священник на своїй сторінці "Вконтакті".

Тим не менш у зв'язку з виявленими обставинами чоловіка усунули від управління єпархією. Йому заборонили проводити службу у храмі. Про це повідомили в прес-службі "Істинно-православної церкви", до якої належав священник.

Раніше у нічному клубі Тернополя камери відеоспостереження зафіксували архієпископа Мстислава з Української автокефальної православної церкви. Розважався в компанії настоятеля церкви Різдва Христового Ігоря Семирозума, протоієрея Володимира Герасимчука, i пoдиякoна Вiтaлiя Окyнcького. Під час танців затіяли бійку з іншими відвідувачами.

Зараз ви читаєте новину «Викрили священника, який розбещував підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути