Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2016 18:39

П'яний священик збив насмерть трьох жінок
7

Фото: ГУ НП у Закарпатській області

20 жовтня близько 22:00 у селі Підвиноградів Виноградівського району Закарпаття п'яний священик за кермом авто Audi наїхав на пішоходів. 76-річна Марія Мар'ян, 51-річна Марія Ігнатюк та Галина Мар'ян, 63 роки — загинули від отриманих травм на місці.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли односельці.

"Жінки поверталися із псалтирії, де читали молитви за померлими. Усі три — сусідки. Додому не дійшли 200-300 метрів. Ми почули страшний удар і одразу побігли на вулицю. Жінки були уже мертві. Одне тіло лежало позад машини, інших два — попереду. Водій вийшов із машини, подивився на тіла й одразу почав кудись дзвонити", - розповідає сільський голова Юрій Зихор.

За кермом автомобіля був 78-річний священик із Виноградова. У його крові виявили залишки алкоголю.

"Жінки рухалися у попутному напрямку із автомобілем. У крові водія знайшли алкоголь, його направили на додаткові аналізи та затримали. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу - тримання під вартою", - каже слідчий Василь Зубака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль врізався у потяг

За словами місцевих, дорога де трапилася ДТП, веде до кордону з Угорщиною, з гарним покриттям та освітлена. Аварії там трапляються часто, бо немає обмеження швидкості руху. За 2 дні до загибелі жінок там збили школяра.

Нагадаємо, 21 жовтня на об'їзній Львова біля села Чишки Пустомитівського району сталася ДТП за участі 4 машин. Загинула вагітна Оксана Шило з села Бережани Пустомитівського району.

Зараз ви читаєте новину «П'яний священик збив насмерть трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути