середа, 25 липня 2007 09:06

"Регіони" образились на львів"ян, бо вони не подякували за воду

Ініціатива львівського БЮТу про відправку до Донбасу кількох тисяч людей для роботи в дільничних виборчих комісіях і спостерігачами на виборчих ділянках є "політичним цинізмом".

Таку думку висловив народний депутат V скликання Олександр Касянюк, повідомляє прес-служба ДОО Партії регіонів.

"Тільки недавно ми як жест доброї волі відправили тонни води і соків до районів Львівщини, постраждалих від техногенної катастрофи. Причому направили їх безоплатно. І це не перший подібний крок з боку Донбасу. Досить пригадати, які обсяги допомоги виділяла Донецька область в кінці 1990-х років районам Закарпаття, що постраждали від повені. А погашення боргів бюджетникам Західної України, яке було здійснено в 2000 році тоді ще прем"єром В. Ющенко за рахунок збільшення податкових відрахувань із Донецької області? І таких прикладів десятки" – відзначає Касянюк.

При цьому він підкреслив, що "за все це" ніхто не сказав Донбасу "просте людське "спасибі".

"Ми відправляємо до Львова воду, а в цей час Ющенка припиняє дію постанови Кабміну, яка передбачала виділення Сходу України засобів на реконструкцію систем водовідведення і водопостачання, і звертається до Конституційного суду з проханням дати оцінку конституційності цього рішення уряду. Ми готові поділитися з кожним, а в результаті ризикуємо залишитися ні з чим" – сказав А. Касянюк.

"Такий донецький характер – прийти на допомогу тим, кому зараз важко. І це здорово! Але і жителі Львівської області мають це розуміти. А в результаті виходить, що переважна більшість львів"ян (до 73%) протягом останніх чотирьох років справно голосують за "Нашу Україну" і БЮТ, за того ж губернатора Петра Олійника, який кинув земляків у біді і якого не цікавить нічого, окрім виборів і політиканства. Я думаю, що останні події повинні розкрити очі жителям Львівщини на тих, хто ними безпосередньо управляють. Таким політикам в Україні не місце" – підсумував Касянюк, пише Остров.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" образились на львів"ян, бо вони не подякували за воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути