вівторок, 21 серпня 2018 11:21

П'яний і без прав: розповіли про мажора, який скоїв ДТП у столиці

П'яний і без прав: розповіли про мажора, який скоїв ДТП у столиці
В Києві на Дніпровській набережній водій автомобіля BMW на великій швидкості в'їхав у припарковані автомобілі. Був п'яний та без водійських прав. Фото - Буг

У поліції розповіли подробиці масштабної аварії на Дніпровській набережній у Києві.

Водій ВМW був п'яний і позбавлений права керувати транспортними засобами. Про це повідомила Яна Кутова із відділу комунікації столичної поліції, передає "Українська правда".

"На Дніпровській набережній, 13 сталась ДТП. Водій не врахував дорожню обстановку та швидкість руху і вчинив зіткнення з 3 припаркованими авто. щодо водія було складено протоколи за вчинення ДТП, керування у стані сп'яніння та керування авто без відповідних документів на право керування, оскільки водій вже був відсторонений від керування", - сказала вона.

За словами Кутової, також склали адмінпротокол на одного з небайдужих громадян, які прибігли на місце аварії для затримання зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтвердили участь скандального екс-чиновника у смертельній ДТП

"На місці знаходилися небайдужі громадяни, які після ДТП накинулись на водія та хотіли вчинити самосуд над ним. Екіпаж викликав підмогу. Одного з найактивніших громадян затримали і склали на нього адмінматеріали за злісну непокору працівникам поліції", - сказала речник патрульних.

Вона додала, що правоохоронці посадили водія до патрульного авто, щоб його не побили, після чого люди стали розкачувати поліцейське авто. Винуватця ДТП доставили до Дніпровського управління поліції. Автомобіль ВМW евакуювали на штрафмайданчик, а водія відпустили. Інформації про пістолет, про який повідомляли очевидці, у патрульних немає.

У Києві на Дніпровській набережній водій автомобіля BMW на великій швидкості в'їхав у припарковані автомобілі і, попри присутність поліції, залишив місце події. У зв'язку з цим між очевидцями і поліцейськими сталася сутичка.

Зараз ви читаєте новину «П'яний і без прав: розповіли про мажора, який скоїв ДТП у столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути