Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2018 12:47

П'яний депутат на "євробляхах" насмерть збив велосипедиста

П'яний депутат на "євробляхах" насмерть збив велосипедиста
Драгер показав 1,27 проміле алкоголю в організмі водія.

Поблизу села Олександрія на Рівненщині водій автомобіля Audi Q7 збив насмерть велосипедиста. Машину знайшли в полі за 300 м від місця ДТП.

Аварія сталася у вівторок, 7 серпня, приблизно о 21:30 на 141 км автодороги Рівне-Городище-Старокостянтинів повідомляє "UA: Рівне".

За кермом Audi Q7 на іноземній реєстрації був депутат Сарненської райради 35-річний Петро Зембицький. Цю інформацію підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк. Також підтвердили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Драгер показав 1,27 проміле алкоголю.

Петро Зембицький є також приватним підприємцем, повідомило видання "ЧаРівне".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позбавлять прав довічно: нардепи збільшили покарання для водіїв напідпитку

Як розповіла дружина загиблого, 58-річний чоловік працював сантехніком в будинку для людей похилого віку. Завжди їздив туди на велосипеді. Того вечора повертався додому.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження. Водія не затримували. Олександр Панасюк повідомив, що призначені експертизи проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення чи оголошувати депутату про підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

На Львівщині п'яний депутат міської ради райцентру Сокаль Василь Петрушка, керуючи автомобілем Fiat, збив насмерть велосипедистку.

Зараз ви читаєте новину «П'яний депутат на "євробляхах" насмерть збив велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути