четвер, 27 травня 2021 17:40

Принижував і лаяв патрульних: затримали хамовитого автоблогера

Принижував і лаяв патрульних: затримали хамовитого автоблогера
"Містер Хам" "спеціалізувався" на тому, що постійно хамив правоохоронцям, ображав і використовував на їхню адресу нецензурну лексику Фото: t.me/kharkivlife

У Харкові правоохоронці затримали блогера на прізвисько "Містер Хам".

Він "спеціалізувався" на тому, що постійно хамив правоохоронцям, ображав і використовував на їхню адресу нецензурну лексику. Відео його затримування виклали в Telegram-каналі "Харьков Life".

"Взяли автоблогера Mister XAM, який знімає відео на YouTube, як він спілкується з поліцією на дорозі. Цього разу він, мабуть, переборщив", - підписали відео його автори.

Відносно нього тепер відкрили кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна жінка з кульковою ручкою напала на поліцейських

"Нецензурна лайка, хамство, образи в бік патрульних – такий спосіб спілкування з поліцейськими обрав для себе 35-літній харків'янин. Йому доведеться відповісти за неповагу до правоохоронців. Як керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області, не збираюся терпіти таке ставлення до наших поліцейських. По-перше, це порушення чинного законодавства. По-друге, з презирством ставлюся до тих, хто хоче піднятися, принижуючи інших", - повідомив голова Харківської Нацполіції Андрій Рубель.

За скоєне блогеру-хаму загрожують виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

У Києві чоловік навмисно вдарив патрульного і намагався втекти. Інцидент стався на майдані Незалежності. Чоловік підійшов до патрульних і повідомив, що за хвилину на вул. Хрещатик станеться ДТП. За спиною він ховав тарілку з вершками.

Зараз ви читаєте новину «Принижував і лаяв патрульних: затримали хамовитого автоблогера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути