четвер, 10 вересня 2020 10:20

П'яна жінка з кульковою ручкою напала на поліцейських

П'яна жінка з кульковою ручкою напала на поліцейських
П'яна жінка з кульковою ручкою напала на поліцейських Фото: korrespondent.net

У Запоріжжі в Хортицькому районі на вулиці Лахтинській стався інцидент. Місцеві жителі поскаржились на шум в одній з квартир. Там знаходилась нетвереза жінка, яка голосно кричала та била свою доньку. В квартирі знаходилась маленька дитина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"8 вересня о 15:17 зі служби "102" до Хортицького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла заява від громадян про те, що жителька будинку по вулиці Лахтинській у стані алкогольного сп'яніння вчинила голосну сварку і б'є свою доньку. На відпрацювання виклику про домашнє насильство для з'ясування обставин та прийняття відповідних заходів, скерували наряд поліції у складі старшого дільничного офіцера поліції та співробітниці батальйону Управління патрульної поліції. Коли поліцейські зайшли до приміщення, агресивна господарка помешкання 1965 року народження, "озброєна" кульковою ручкою накинулася на них, наносячи удари. Щоб припинити неадекватні дії громадянки, довелося викликати допомогу", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій покусав поліцейських

Жінку затримали. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

11 вересня неподалік села Карпилівка Ківерцівського району на Волині сталася бійка зі стріляниною між місцевими жителями та поліцейськими. До лікарні потрапили двоє патрульних і двоє місцевих жителів.

Зараз ви читаєте новину «П'яна жінка з кульковою ручкою напала на поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути