Ексклюзиви
субота, 08 серпня 2020 13:25

П'яний водій покусав поліцейських

П'яний водій покусав поліцейських
Чоловіка затримали за п'яне водіння. Фото: поліція

36-річний водій автомобіля Fiat накинувся на групу реагування патрульної поліції в Одеській обл.

Він почав кусати їм руки та бити в обличчя кулаками. Намагався втекти від покарання за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння й проїзд на червоний сигнал світлофора, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Одеській обл.

"Поліцейські помітили, як місцевий житель проїхав на заборонене світло, і наказали йому зупинитися. На законну вимогу правоохоронців зловмисник не відреагував, а навпаки, додав газу, а за кілька сотень метрів не впорався з керуванням і в'їхав у бетонну перешкоду. Побачивши, що група реагування патрульної поліції їде слідом по нього, чоловік вийшов з автомобіля і кинувся тікати. Коли ж правоохоронці наздогнали втікача, він вдався до агресії та спричинив їм ушкодження у вигляді укусів та саден", - сказано у повідомленні.

Правопорушника доставили до Овідіопольського відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На трасі розстріляли елітний Mercedes. Є жертва

"Кількість алкоголю в крові громадянина в рази перевищувала норму. Відносно нього склали протоколи за порушення правил дорожнього руху й керування автомобілем в стані сп'яніння", — додається у повідомленні.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 35-ти тис. грн. Порушнику загрожує обмеження волі на термін до 5 років або позбавлення волі на той самий термін.

У Черкасах чоловік накинувся на бригаду швидкої допомоги та побив фельдшера. Він перебував у неадекватному стані від дії невідомих речовин.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій покусав поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути