середа, 02 січня 2013 15:17

Працівнику дитсадка на Київщині загрожує 8 років тюрми за педофілію

Працівнику дитсадка на Київщині загрожує 8 років тюрми за педофілію
Працівник дитсадка підозрюється у здійсненні розпусних дій щодо малолітньої особи та особи, яка не досягла 16-річного віку. Фото: fedpress.ru

Прокуратура затвердила обвинувальний акт щодо працівника дитячого виховного закладу у Київській області за фактом розбещення дітей і направила його до суду.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, досудове розслідування проводило слідче управління ГУ МВС України в області, а процесуальне керівництво у цьому кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Київської області.

Мова йде про працівника дитячого виховного закладу, який підозрюється у здійсненні розпусних дій щодо малолітньої особи та особи, яка не досягла 16-річного віку (ч. 1, 2 ст. 156 КК України).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу маріупольського пастора-педофіла відправили до суду

"Винній особі повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 156 КК України та у грудні старший прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ і підтримки державного обвинувачення затвердив обвинувальний акт, який у порядку ст. 283, 291 КПК України направлено до суду", - йдеться у повідомленні.

Чоловік перебуває під вартою. Йому загрожує позбавлення волі до 8 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років.

Зараз ви читаєте новину «Працівнику дитсадка на Київщині загрожує 8 років тюрми за педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути