пʼятниця, 23 листопада 2012 16:29

Справу маріупольського пастора-педофіла відправили до суду

Справу маріупольського пастора-педофіла відправили до суду
61-річний раніше судимий житель Маріуполя був затриманий за підозрою в розбещенні неповнолітньої. Фото: aif.ua

Прокуратура Донецької області затвердила обвинувальний висновок у справі жителя Маріуполя, який звинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ч.3 і ч.4 ст.152 (згвалтування неповнолітніх), ч.2 і ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті, скоєне відносно неповнолітніх і малолітніх), ч.1 і ч.2 ст.154 (примушення до вступу до статевого зв'язку), ст.155 (статеві стосунки з особою, яка не досягла статевої зрілості), ч.1 і ч.2 ст.156 (розбещення неповнолітніх), ч.3 ст.302 (утримання місць розпусти) КК України.

В ході розслідування кримінальної справи правоохоронцями зібрані докази причетності пастора до декількох десятків епізодів злочинів, скоєних відносно 15 малолітніх і неповнолітніх дівчаток. Для скоєння розпусних дій пастор використовував орендовані квартири, приватні житла, власний автомобіль, а також інші приміщення. Згодом зловмисник орендував декілька приміщень в місцевому будинку культури, які використовував як місце розпусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольського пастора-педофіла захищає його ж жертва

В даний час кримінальна справа відносно обвинуваченого в серії тяжких злочинів направлена до суду для розгляду по суті. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомила прес-служба прокуратури Донецької області.

Нагадаємо, 61-річний раніше судимий житель Маріуполя, який служить пастором в церкві Ісуса Христа повного Євангелія, був затриманий за підозрою в розбещенні неповнолітньої. 25 липня 2012 року Жовтневий районний суд Маріуполя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. 8 серпня 2012 року апеляційний суд Донецької області залишив рішення суду першої інстанції без змін. Обвинувачений під час проведення досудового слідства знаходився під арештом.

Зараз ви читаєте новину «Справу маріупольського пастора-педофіла відправили до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути