пʼятниця, 14 вересня 2012 11:23

На Вінниччині педофіл серед білого дня намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку

На Вінниччині педофіл серед білого дня намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку
Незнайомець почав зривати з дівчини та з себе одяг. Фото: mk.ru

У Вінницькій області працівники Чернівецького райвідділу міліції за лічені години затримали 43-річного зловмисника, який серед білого дня намагався зґвалтувати 10-річну школярку.

П'ятикласниця близько першої години дня поверталася зі школи додому парковою зоною, коли ззаду на неї напав незнайомець та почав зривати з неї та з себе одяг. Дитині пощастило, що поруч проходила жінка, яка почула дитячий крик та прибігла на допомогу. Побачивши жінку, нападник вирвав в дитини мобільний телефон та втік з місця злочину.

За описом дитини та жінки працівники міліції склали портрет злочинця та розпочали пошуки зловмисника. Через кілька годин 43-річний нападник вже давав покази у райвідділі міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині колишній зек згвалтував 5-річну дочку в День захисника Вітчизни

Зловмисника було затримано на вулиці одного з сіл району. Свою причетність до скоєння даного злочину він заперечував, поки його не впізнала потерпіла дитина та жінка, яка стала випадковим свідком злочину. Після цього у скоєному він зізнався та показав місце, де сховав викрадений у школярки мобільний телефон.

За даним фактом порушені дві кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.156 КК України (розбещення неповнолітніх) та ч.1 ст.186 КК України (грабіж). Зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі, повідомив СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

Чоловік раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину. Як розповів перший заступник начальника Чернівецького райвідділу міліції Анатолій Якимчак, затриманий відбув 3 роки покарання у місцях позбавлення волі. Його першою жертвою стала 13-річна школярка, яка серед білого дня поверталась додому вздовж лісосмуги. Дівчині вдалося вирватися від нападника, який намагався її збезчестити.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині педофіл серед білого дня намагався зґвалтувати 10-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути