Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 12:03

Ужгородського педофіла посадили на 15 років

Ужгородського педофіла посадили на 15 років
Суд дав 15 років і 3 місяці тюрми жителю Закарпаття. Фото: mair.in.ua

Ужгородський міськрайонний суд дав 15 років і 3 місяці тюрми жителю Закарпаття за розбещення трирічного хлопчика, повідомила прес-служба МВС.

Раніше судимий 24-річний Степан родом з Перечинського району на Закарпатті. Повернувшись з тюрми, хлопець не зумів адаптуватися до нормального життя. Його вигнали з дому. Пішовши у мандри, він врешті-решт опинився в одному з сіл Ужгородського району, пише ТСН.

Тут його прихистили добрі люди. Подружжя Н. має велике домашнє господарство, сад, худобу, біля яких потрібні були робочі руки. Незнайомцю запропонували працювати в них за харчі й прихисток.

Не маючи куди подітися, хлопець погодився залишитися. Господарі годували його тим, що й самі їли. Жив наймит у літній кухні.

Працював старанно, горілкою не зловживав. Господар був ним задоволений. Аж доки не дізнався страшну правду.

Подружжя виховує двох діток: трирічного хлопчика й п'ятирічну дівчинку. Наймит часто контактував з дітьми, бавився з ними, вони його любили. Часто випасав із ними господарську худобу. І от одного дня до матері прийшла донька й розповіла, свідком чого вона стала на пасовищі.

В розмові з мамою син підтвердив слова сестрички, розповівши, що робив із ним дядько Степан. Причому з'ясувалося, що він подібне витворяв із ним і раніше. Довідавшись про наругу над своєю дитиною, батько звернувся із заявою до міліції.

Негідника затримали правоохоронці, порушивши стосовно нього кримінальну справу за ст.153 ч.3 Кримінального кодексу "насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене стосовно малолітнього", і ст.156 ч.2 "розбещення неповнолітніх".

Зараз ви читаєте новину «Ужгородського педофіла посадили на 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути