Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2012 11:47

Повінь у Кримську: таджицький заробітчанин на надувному матраці врятував 6 людей

Повінь у Кримську: таджицький заробітчанин на надувному матраці врятував 6 людей
Цей хлопець розбудив весь провулок. Фото:pikabu.ru

У всіляких блогах і соціальних мережах останнім часом обговорюють вчинок таджицького гастарбайтера, який врятував під час повені в Кримську 6 осіб.

"Звичайний таджицький хлопець врятував 6 осіб у Кримську, але по ТВ такого ніколи не покажуть", - йдеться в повідомленні.

Під час повені в Кримську робочий з Таджикистану, який спав на вулиці на будівництві, побачив, що вода різко прибуває. Цей хлопець розбудив весь провулок.

"Я особисто спілкувався з жителями цієї вулиці, вони все підтвердили. Сам хлопець соромився розповідати. 3:00 ночі. Цей хлопець побачив, що вода різко прибуває. Він почав кричати. Він бігав по хатах і кидав камені у вікна й на дахи. Він розбудив весь провулок . На надувному матрасі він врятував 6 осіб. 7-у бабусю не зміг. На вікнах були ґрати, а двері вже була під водою. Він тримав її за руку, коли вона захлиналася. Він не втік. Вона потонула тримаючи його за руку. Чому не говорять про справжніх героїв? Людина з іншої країни з іншого вірою. Він герой для мене. Я хочу щоб про нього знали", - пишуть користувачі в блогах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь на Кубані: трупи досі лежать і гниють на вулицях

На сайті pikabu.ru, повідомляється, що хлопця звуть Аслонов Анвар. Але разом з тим детальна інформація про цю людину відсутня.

Тим часом, за офіційними даними в результаті липневої повені в Краснодарському краї загинули 168 осіб, повідомив прокурор регіону Леонід Коржинек, пише Newsru.ua.

Раніше різні відомства говорили про 170 і більше загиблих. На сайті оперативного штабу ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Кримську йдеться про 153 жертв стихії.

За даними Слідчого комітету Росії, на території Геленджика під час повені померли 12 осіб, при цьому п'ятеро з них загинули від удару струмом. У Новоросійську загинули три людини, повідомляє адміністрація міста.

Зараз ви читаєте новину «Повінь у Кримську: таджицький заробітчанин на надувному матраці врятував 6 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути