пʼятниця, 13 липня 2012 14:17

Повінь на Кубані: трупи досі лежать і гниють на вулицях

Повінь на Кубані: трупи досі лежать і гниють на вулицях
Дощ не міг би принести на вулиці міста рибу

На Кубані, жителі постраждалого Кримська впевнені, що влада приховує справжню кількість загиблих від повені. Крім того, люди впевнені, що до повені могло привести скидання води у водосховищі.

"Ніякого попередження про те, що хвиля насувається на Кримськ, не було. Люди самі себе рятували. Не було ніякого зв'язку. Якщо говорили два-три слова про біду - відразу глушили. Священику забороняли бити в дзвони. Трупи тварин досі лежать на вулицях і гниють. Ніякої обіцяної допомоги не принесли", - зі сльозами на очах, розповідають люди, які постраждали від повені у Кримську, пише Цензор.нет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Кубані не попередили про повінь

За їх словами, причиною повені могло стати тільки скидання води з водосховищ, бо дощ не міг би принести на вулиці міста рибу, яку в останні дні виловлюють місцеві жителі.

Люди впевнені, що влада і центральні ЗМІ брешуть про кількість жертв - число загиблих досягає тисяч, а не сотень людей, як стверджують російські телеканали. Жителі повідомляють, що в 2002 році місто вже топили подібним чином.

Зараз ви читаєте новину «Повінь на Кубані: трупи досі лежать і гниють на вулицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути