середа, 21 листопада 2012 17:18

Постраждалих від пожежі в центрі Києва відселять у Пущу Водицю
14

Згорів дах і 2 квартири
Фото: Фото Тараса Подоляна
В під’їзді водоспадами тече вода
Якийсь іноземець дуже невдало припаркувався
Близько 1-ої дня троє чоловіків у червоних куртках занесли всередину дизельний обігрівач
Чоловік під час пожежі встиг вискочити з квартири з курткою, песиком і 20 гривнями в кишені

Пожежа, яка була сьогодні вночі на столичній вул. Мазепи, повністю винищила квартиру киянина Олександра Вертебного. Аби показати, що всередині відбувається, чоловік проводить повз кордони міліціонерів. Вони пускають всередину тільки місцевих жителів забирати вціліле майно.

"Зробив євроремонт три роки тому. Поміняв все, - каже Олександр. Вітальня, кухня та спальня не мають між собою стін та даху. Речі, диван, двоспальне ліжко перетворились на купи мотлоху. Киянин показує на поламані деталі. - Це піаніно, на столі був системний блок. Нічого не вціліло".

Чоловік під час пожежі встиг вискочити з квартири з курткою, песиком і 20 гривнями в кишені. Всю ніч провів під будинком. Спостерігав, як горить його житло. Каже, що столична адміністрація запропонувала допомогу - 10 тис. грн. Також пообіцяли, що нададуть тимчасове житло в Пущі Водиці.

"Я тут в п'ятдесят тисяч доларів не вкладусь. Один дах постелити обійдеться у велику суму. Мені потрібно працювати з інтернетом. Бо пов'язаний зі сферою IT- технологій. Навряд чи в Пущі-Водиці буде інтернет".

В під'їзді водоспадами тече вода. Заливати пожежу припинили тільки о 12.00 дня. Рятувальники пояснили, що будинок старий, із дерев'яними перекриттями. Тому його необхідно гасити дуже довго.

Близько 1-ої дня троє чоловіків у червоних куртках занесли всередину дизельний обігрівач. Він буде сушити та гріти будинок. Потім столична влада обіцяє зробити ремонт.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалих від пожежі в центрі Києва відселять у Пущу Водицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути