вівторок, 03 квітня 2012 17:11

Посеред вулиці у Львові втопився "КамАЗ"
7

Мешканці хочуть поскаржитися на безгосподарність міських посадовців
Фото: Фото: ЗІК
На вулиці прокладають каналізаційні труби для підприємства «Ензим»
Вулицю Богданівську розрили ще восени
Місцеві скаржаться на нестерпний сморід

Вул. Богданівську у Львові розрили ще восени і мали завершити ремонтні роботи до кінця 2011 року, однак ще сьогодні там "КамАЗи" провалюються в землю. Мешканці мікрорайону обурені таким станом справ.

Про це 3 квітня повідомила мешканка мікрорайону Тетяна Жежнич, пише ЗІК.

Як розповіла мешканка мікрорайону, ще у вересні 2011 року на вул. Богданівській у Львові розпочато заміну каналізаційних труб. Роботи, зі слів мера міста та депутатів міськради, мали завершитись до кінця 2011 року. Однак, станом на сьогодні до завершення робіт дуже далеко. Настільки далеко, що "КамАЗи" провалюються в землю.

"Казали, що до нового року буде закінчено ремонт, але так не сталося. Ми думали, настане весна, почнуть щось робити – нічого не робиться. Ми не можемо це більше терпіти, бо сморід страшний у нас піднявся, і ніхто нічого не робить", – наголосила Тетяна Жежнич.

За її словами, на вул. Богданівській, яка слугує внутрішньою кільцевою дорогою у місті, ще в 60-х роках було прокладено бруківку. "Вони зняли півдороги, бруківку вивезли у невідомому напрямку. Ми переживаємо, щоб її назад повернули. Якщо вони закатають асфальт, то він під усіма вантажівками витримає 2 місяці, не більше", – розповіла жінка.

За її словами, на вулиці прокладають каналізаційні труби для підприємства "Ензим".

"Нам обіцяли, що швидко прокладеться труба і залатається вулиця. Тут був і Садовий, представники Львіводоканалу і дріждзаводу. Як пояснюють депутати, роботи не завершують через відсутність фінансування. А наші діти кожен день ідуть по тому багні до школи, ми ламаємо свої машини, до нас навіть "швидка" не може доїхати. А випари з каналізації – жахливі. Ми вікна не можемо відкрити", – розповіла львів'янка.

"Футбол "Євро-2012" близько, а нам до Європи ще далеко-далеко", – констатує Тетяна Жежнич.

За її словами, мешканці мають намір поскаржитися на безгосподарність міських посадовців керівнику Місцевого організаційного комітету "ЄВРО-2012 Україна" Маркіяну Лубківському.

Зараз ви читаєте новину «Посеред вулиці у Львові втопився "КамАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути