Ексклюзиви
неділя, 12 липня 2020 23:18

Помер хлопчик, постраждалий в ДТП під Києвом. Подробиці

В ДТП, на Старообухівській трасі, загинуло подружжя та їхня 8-річна донька. Пізніше в лікарні від отриманих травм помер 10-річний син.

За життя ще однієї дитини - 12-річного хлопчика борються лікарі, повідомляє "Київ оперативний" у Facebook.

За кермом Mercedes, який вилетів на зустрічну смугу, нібито перебував Желепа А.М. Чоловік був причетний до схожого інциденту.

"Автомобіль Mercedes зареєстровано на жінку на ім'я Ольга Віталіївна, 1971 року народження. За кермом було бухе напівоголене тіло чоловічої статі. Його буде затримано в порядку статті 208 КПК України. За нашою інформацією, пан Желепа працював на дачі у власника Mercedes. За 20 хвилин після ДТП автівку було подано у розшук як викрадену", – відзначив автор допису.

  За кермом Mercedes перебував пан Желепа
За кермом Mercedes перебував пан Желепа

"Ще виявилось, що пан Желепа А.М. у 2010 році точно таким чином вбив жінку. Відбув покарання, вийшов і знову", – додав він.

У мережі відзначили, що люди хотіли влаштувати самосуд на місці, але не зробили це.

Ввечері 12 липня, у Козині Обухівського р-ну Київської області лоб у лоб зіткнулися два легкові автомобілі: Mercedes та Hyundai.

Перед тим, як вилетіти на зустрічну смугу, водій Mercedes в'їхав у Mercedes Sprinter. В автомобілі Hyundai їхало п'ятеро осіб – двоє дорослих, дівчинка восьми років і ще двоє хлопців 10-ти та 12-ти років (госпіталізовані у критичному стані). "Драгер ця потвора задула на 1,37 проміле, також є ознаки наркотичного сп'яніння", – повідомляє Київ Оперативний.

Від сильного удару жінка перелетіла на заднє крісло, а дівчинка з заднього опинилася в багажнику. За даними автора допису, батько і дочка загинули миттєво, мама – через декілька хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Помер хлопчик, постраждалий в ДТП під Києвом. Подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути