Ексклюзиви
вівторок, 22 листопада 2011 15:24

Полтавському міліціонеру вибили око стільцем

Полтавському міліціонеру вибили око стільцем

17 листопада в полтавському кафе "Аеліта" 30-річний чоловік під час суперечки вдарив міліціонера стільцем по голові.

"Правоохоронець з колегами після роботи відпочивав у кафе, був не у службовій формі. Замовили собі столик. Поруч сиділа ще одна компанія, випивали. Серед них дівчина була, їй щось постійно не подобалось, то місця мало було, то не влаштовувало, де міліціонери сіли. Вона й спровокувала конфлікт. Тоді за неї почали заступатися друзі. Як такої, бійки не було. Але виникла штовханина", - повідомив Дмитро Вітко, слідчий із Полтавської прокуратури.

Коли почали штовхатися, міліціонер стояв збоку. В цей час на нього і полетів стілець. Сталося це несподівано, чоловік не зреагував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція швиденько порушила справу після того, як під Радою вдарили "беркутівця"

"Коли пізно ввечері привезли хворого, то травма була дуже серйозна. Навколо ока навіть роздроблені кістки. Ми його прооперували, косметично зашили око, але бачити ним він однозначно не буде. Зараз загальний стан пацієнта задовільний, перебуває в стаціонарі", - прокоментував Юрій Гладун, лікар Полтавської обласної лікарні.

Як розповіли в прокуратурі, чоловіка, який кидався стільцем, тимчасово затримали. Сам він говорить, що йому в такий спосіб хотілося припинити бійку. Проти нього порушили кримінальну справу за навмисне тяжке тілесне пошкодження, він може отримати від 5 до 8 років.

"Хлопець залишився інвалідом, працювати в міліції вже не зможе. А в нього на утриманні дружина і дитина", - розказав Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «Полтавському міліціонеру вибили око стільцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути