Ексклюзиви
середа, 18 липня 2018 13:19

Польща видала Україні екс-головного бухгалтера Укрспирту

Польща видала Україні екс-головного бухгалтера Укрспирту
Польша видала Україні екс-головного бухгалтера "Укрспирту". Фото: ukrspirt.com

Генеральна прокуратура Польщі задовольнила клопотання ГПУ про видачу екс-головного бухгалтера ДП "Укрспирт" Сергія Безродного до України для притягнення до кримінальної відповідальності.
Безродний був переданий 16 липня 2018 року в міжнародному пункті пропуску автомобільного сполучення "Дорогуськ-Ягодин". Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган у Facebook.

Досудове розслідування встановило, що Безродний за попередньою змовою з іншими службовими особами розтратив кошти держпідприємства на загальну суму 260 млн 808 тис. 631 грн. Також за попередньою змовою з групою осіб ухилився від сплати податків, що призвело до ненадходження до держбюджету коштів у розмірі 49 859 541,23 грн.

Ухвалою Шевченківського районного суду Києва від 17 липня 2018 року до Безродного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено заставу у розмірі 27 615 000 грн як альтернативу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній гендиректор Укрспирту готував убивство Авакова

Досудове розслідування триває, проводиться судово-економічна експертиза.

В Україні роботу для бухгалтерів пропонує мало не кожна компанія. За останній місяць з'явилося більше 2 тис. нових вакансій. Найбільше - у Києві.

У середньому бухгалтерам пропонують зарплату 7600 грн. Водночас потенційні працівники хочуть отримувати не менше 8700 грн.

Зараз ви читаєте новину «Польща видала Україні екс-головного бухгалтера Укрспирту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути