четвер, 19 липня 2018 16:03

Поліція спростувала інформацію про педофіла на дитячому майданчику

Поліція спростувала інформацію про педофіла на дитячому майданчику
Чоловік, який ніби-то зваблював дітей на майданчику, чекав там на товариша. Після пояснень правоохоронці його відпустили. Фото - repost.net.ua

Розповіли подробиці про чоловіка, який нібито без спіднього пригощав цукерками дітей на майданчику в Гостомелі на Київщині.

Чоловіка затримав і побив батько однієї з дівчат, які гралися на майданчику, а потім викликав поліцію. Пояснив, що чоловік розклав на лавці цукерки та карти і запрошував дітей пригощатися та грати з ним. Проте правоохоронці затриманого відпустили, повідомляє fakty.ua.

"40-річний киянин того дня був на пляжі в центрі селища. Звідти на своєму автомобілі підвозив до військового містечка товариша. Поки на нього чекав, трохи позаймався на турніках біля дитячого майданчика і присів на лавку відпочити, розкладаючи карти. Картами зацікавилися дівчата, які проходили повз. А коли чоловік пояснював їм, що це таке, на нього накинувся батько однієї з дівчаток" - розповів Микола Жукович із поліції Київщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Задовольняв себе перед дітьми" - у дворі багатоповерхівки затримали збоченця

Звідки з'явилася інформація про те, що "педофіл" був без спіднього та спокушав дітей цукерками, - невідомо.

"Цукерки у нього дійсно були, але тільки в автомобілі. І одягнений він був згідно погоди: у футболці та пристойних шортах. Тому його відпустили після того, як відібрали пояснення в учасників конфлікту. Претензій своєму кривдникові киянин не пред'явив і заяви на нього не подавав", - додав Микола Жукович.

На порталі repost.net.ua з'явилася інформація, що у Гостомелі під Києвом очевидці затримали чоловіка, який ходив біля дитячого майданчика. При собі мав цукерки та карти. Увагу людей привернуло те, що чоловік був без спіднього. У новині було опубліковано фото затриманого із проханням поширити.

Зараз ви читаєте новину «Поліція спростувала інформацію про педофіла на дитячому майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути