понеділок, 21 вересня 2020 12:26

Поліцейські врятували 5-річну дівчинку від п'яної мачухи

Поліцейські врятували 5-річну дівчинку від п'яної мачухи
Батько дитини на заробітках. До свого приїзду попросив передати доньку сусідам Фото: hr.npu.gov.ua

У центрі Херсона на дитячому майданчику сиділа нетвереза жінка. Біля неї була маленька дитина, за якою вона зовсім не дивилася. Перехожі зателефонували до поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна мати покинула немовля на вулиці

На зауваження перехожих жінка реагувала неадекватно. На виклик прибула поліцейська група реагування на факти домашнього насильства.

Як з'ясувалося, жінка дійсно була дуже п'яна. 5-річна дівчинка — це донька її чоловіка. Батько дитини на заробітках. Поліцейські зв'язалися із чоловіком, розповіли йому про ситуацію і він пообіцяв найближчим часом повернутися додому. Через те, що родичів родина не має, чоловік до свого повернення попросив передати доньку сусідам, яким повністю довіряє.

Правоохоронці поспілкувалися із сусідами. Переконалися, що родина благополучна й дівчинка перебуватиме з ними в безпеці. На мачуху склали адмінпротокол за неналежне виконання обов'язків по догляду за дитиною.

В Одесі затримали нетверезу жінку з дитиною. Вона гуляла з немовлям вулицею з великим потоком машин. На запитання патрульних, куди вона прямує, у відповідь почули лайку. Жінка поводилася агресивно та кидалася у бійку.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські врятували 5-річну дівчинку від п'яної мачухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути