середа, 21 жовтня 2020 16:53

Поліцейські викрили порностудію, яка працювала онлайн

Поліцейські викрили порностудію, яка працювала онлайн
25-річна жінка та 26-річний чоловік винайняли квартиру та облаштували її для виготовлення та розповсюдження через мережу Інтернет відео порнографічного характеру

У Кривому Розі поліцейські викрили чоловіка і жінку, які розповсюджували порнографічну продукцію. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік виготовляв дитячу порнографію і продавав її американцям за $60

25-річна жінка та 26-річний чоловік винайняли квартиру та облаштували її для виготовлення й розповсюдження через мережу Інтернет відео порнографічного характеру. Поліцейські провели обшуки і вилучили 4 ноутбуки з відеозаписами та фотографіями порнографічного характеру, роутер та іншу техніку.

У поліції відкрили кримінальне провадження за виготовлення і розповсюдження порнографії. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Жителька Маріуполя створила приватний порноканал в одному з месенджерів. Жінка, використовуючи інтернет-ресурси, знайомилася з чоловіками та пропонувала оформити підписку на закритий канал, де розміщувала особисті фото та відео порнографічного вмісту. Щомісячна плата користувача ресурсу складала 350 грн. Ще за $50 жінка пропонувала послугу відеочату.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські викрили порностудію, яка працювала онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути