Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2020 18:19

Чоловік виготовляв дитячу порнографію і продавав її американцям за $60

Чоловік виготовляв дитячу порнографію і продавав її американцям за $60
Порноконтент зловмисник продавав покупцям з України, Європи та Сполучених Штатів Америки за $60

На Дніпропетровщині затримали 27-річного чоловіка, який виготовляв та розповсюджував дитячу порнографію. Про це повідомили в управлінні комунікації Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік продавав інтимні фото та відео своєї дружини

Під час проведення слідчих дій у чоловіка знайшли понад тисячу відеоматеріалів дитячої порнографії. Порноконтент зловмисник продавав покупцям з України, Європи та Сполучених Штатів Америки за $60.

Поліцейські провели обшуки в помешканні чоловіка. Вони вилучили мобільні телефони, ноутбуки, документацію, додаткові носії інформації та банківську картку, на яку клієнти перераховували гроші. Усю техніку направили на експертизу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за виготовлення і збут порнографічних матеріалів. Чоловікові загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Жителька Маріуполя створила приватний порноканал в одному з інтернет-месенджерів. Щоб отримати до нього доступ, потрібно було заплатити. Правоохоронці встановили, що жінка, використовуючи інтернет-ресурси, знайомилася з чоловіками та пропонувала оформити підписку на закритий канал, де розміщувала особисті фото та відео порнографічного вмісту. Щомісячна плата користувача ресурсу становила 350 грн. Ще за $50 жінка пропонувала послугу відеочату.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік виготовляв дитячу порнографію і продавав її американцям за $60». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути