четвер, 15 липня 2021 12:03

Поліцейські лізли через вікно: донька 10 днів жила з трупом матері

Поліцейські лізли через вікно: донька 10 днів жила з трупом матері
У Кам'янському у багатоповерхівці знайшли мумію літньої жінки. Весь цей час у квартирі перебувала її донька. Фото: npu.gov.ua

У Кам'янському Дніпропетровської області в багатоповерхівці знайшли тіло літньої жінки. Увесь цей час у квартирі перебувала її донька.

Забили на сполох сусіди, які відчули трупний запах. Вони викликали рятувальників. Ті переадресували виклик поліції. Про це в соцмережі розповіла місцева жителька Олена Корма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартирант зарізав власника помешкання й далі жив із трупом

"Сусіди відчули трупний запах у під'їзді кілька днів тому. 14 липня звернулися до ДСНС, але там їх переадресували до поліції. Правоохоронці, які прибули на виклик, знову викликали рятувальників. Ті не приїхали, тож патрульним довелося залазити до квартири через вікно. Потрапивши в приміщення, поліцейські виявили труп літньої жінки. Увесь цей час у квартирі перебувала донька померлої", - сказано в повідомленні.

Донька померлої начебто має психічні розлади. Обставини справи встановлюють поліцейські.

У Кривому Розі в одній із квартир у п'ятиповерхівці на пров. Бульварному знайшли мумію 88-річної жінки. Вона померла 2017-го. Увесь час син тримав тіло матері у квартирі. Чоловікові близько 50 років. Сусіди говорять, що він має психічні проблеми. Він "доглядав" за тілом покійної, мив та обробляв якимось речовинами, щоб сусіди не відчули трупний запах.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські лізли через вікно: донька 10 днів жила з трупом матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути