середа, 07 березня 2018 18:10

Підозрюваний у обезголовленні одеситки відмовився свідчити

Підозрюваний у обезголовленні одеситки відмовився свідчити
Відрізану голову 29-річної Анни Єргієвої, яку вбили у власній квартирі в Одесі, так і не знайшли. Фото - Facebook Анни Єргієвої

Відсічену голову 29-річної Анни Єргієвої, яку вбили у власній квартирі в Одесі, так і не знайшли.

Підозрюваний у вбивстві не вказав, де заховав голову, і відмовляється співпрацювати зі слідством. Про це повідомив радник начальника Нацполіції області Руслан Форостяк.

"Родичі не хочуть поки що ховати загиблу. Вони сподіваються, що вдасться поховати все тіло. Проводяться всі оперативні дії з пошуку голови. Ми сподіваємося, що скоро буде результат", - додав начальник одеської поліції Дмитро Головін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного в обезголовленні одеситки взяли під варту

Поліцейський зазначив, що мотивом було не пограбування, а особисті стосунки. Взяти речі вбитої підозрюваний вирішив вже після того, як вбив її. У його квартирі під час обшуку знайдено речі, які могли належати потерпілій. Більше зможе показати експертиза. Також поліцейські знайшли патрони калібру 9 мм і два ножі.

У власній квартирі на вул. Середній, 41, в Одесі 27 лютого близько одинадцятої вечора знайшли обезголовлене тіло 29-річної Анни ­Єргієвої. Добу не виходила на зв'язок, рідні стали її шукати. Жінка лежала в залитій кров'ю кімнаті. Місце, де була голова, було прикрите рушником. Поряд — ключі від квартири та тривожна кнопка сигналізації. Анна не встигла її натиснути. За підозрою у вбивстві затримали 25-річного чоловіка. З Анною навчався в одній школі. Працює кухарем-сушистом в одному з місцевих закладів.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у обезголовленні одеситки відмовився свідчити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути