Ексклюзиви
вівторок, 02 листопада 2010 20:51

Податковий міліціонер погорів на хабарі у 240 тисяч

Податковий міліціонер погорів на хабарі у 240 тисяч
У Києві співробітники Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України під час отримання хабара затримали керівника податкової міліції одного з районів Київської області.

Про це повідомили в прес-службі ГУБОЗ МВС України.

"Підозрюваний вимагав і отримав хабар у розмірі 240 тис. грн за вирішення питання про не притягнення до кримінальної відповідальності директора приватного підприємства", - йде мова в повідомленні.

Відносно підозрюваного прокуратура Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального Кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі). Санкція цієї статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, прокуратура Запорізької області порушила кримінальну справу щодо двох співробітників податкової міліції Мелітопольської об'єднаної державної податкової інспекції в Запорізькій області, які вимагали від одного з підприємців хабар у сумі 45 тис. грн і отримали 15 тис. грн.

Раніше співробітники прокуратури Сумської області затримали заступника начальника Державної податкової інспекції в місті Суми за підозрою в отриманні 30 тисяч гривень хабара.

У поле зору прокуратури потрапила 23-річна дівчина, яка працює старшим державним податковим ревізором-інспектором ДПІ в м. Суми. Вона, діючи за попередньою змовою із заступником начальника ДПІ, вимагала від підприємця хабар у розмірі 80 тис. грн.


Зараз ви читаєте новину «Податковий міліціонер погорів на хабарі у 240 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути