вівторок, 15 грудня 2020 09:25

Підлітки побили і постригли однолітка - знущання знімали на відео

Підлітки побили і постригли однолітка  - знущання знімали на відео
Відео катувань хлопці виклали в інтернет Фото: visnyk.lutsk.ua

У Дніпропетровській області підлітки жорстоко познущалися над однолітком. Вони його побили та обстригли волосся. Відео катувань хлопці виклали в інтернет.

Про те, що над її сином познущалися повідомила поліцейським мама постраждалого хлопця, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата жорстоко познущалися з подруги (18+)

"14 грудня до поліції звернулась 43-річна жінка та повідомила про знущання над її сином. Правоохоронці встановили, що 13 грудня потерпілий знаходився в гостях у знайомого, де його побили та зрізали волосся. Відео знущань над хлопцем один із присутніх виклав до мережі Інтернет. На даний час поліція встановила всіх учасників події - це троє місцевих мешканців віком від 15 до 20 років. Також поліцейські встановили особи шести свідків, які були присутні в гостях разом із потерпілим", - сказано в повідомленні.

У поліції вже відкрили кримінальне провадження. За знущання над однолітком, хлопцям може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі. Слідство триває.

В Одесі 16-річний підліток зламав руку та ніс молодшому від себе на рік хлопцю і спричинив черепно-мозкову травму. Усе сталося через те, що молодший розповсюджував про 16-річного плітки в соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки побили і постригли однолітка - знущання знімали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути