субота, 22 червня 2019 11:19

Під час пошуків Дарини Лук'яненко розкрили понад десяток злочинів

Під час пошуків Дарини Лук'яненко розкрили понад десяток злочинів
Під час пошуків зниклої у Іванівці на Одещині 11-річної Дарини Лук'яненко поліцеймські розкрили понад десяток злочинів на території району. Фото - od.npu.gov.ua

Під час пошуків зниклої у Іванівці на Одещині 11-річної Дарини Лук'яненко поліцейські розкрили понад десяток злочинів на території району.

Зокрема побиття чоловіка зі смертельними наслідками та незаконне захоронення. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив начальник обласної поліції Олег Бех.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 11-Дарини Лук'яненко: що розповідали батьки підозрюваного, думки місцевих

"Поліція миттєво реагувала та перевіряла кожне повідомлення, що стосувалося зниклої дитини. Під час спецоперації викрили шахрая. 25-річний раніше судимий чоловік скористався уразливим станом батьків зниклої. І вимагав 10 тисяч доларів за її повернення. Також слідчі встановили факт нанесення чоловікові важких тілесних ушкоджень. Від отриманих травм він помер. І його незаконно поховали. Виявлено 8 фактів незаконного посіву конопель та 4 факти зберігання наркотиків", - розповів Бех.

Зараз за усіма цими фактами проводяться досудові розслідування.

11-річна Дарина Лук'яненко зникла 13 червня близько 14:00. Дівчинка вийшла із місцевого ринку Привоз, де працює її мати. Поспішала на танцювальний гурток до школи — майже за кілометр. Її цілодобово шукали півтисячі людей: поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, волонтери. Перевіряли занедбані будинки, лісосмуги, поля, водойми і навіть свіжі могили. Водолази шукали дитину на воді та під водою. Пошуки велися і з повітря. На в'їздах у селищі працювали пости поліції, перевіряли кожне авто. Тіло виявили на 7-й день пошуків у дворі місцевих підприємців Тарасових. Було заховане у 3-метровій вигрібній ямі вуличного туалету. У вбивстві зізнався молодший син Тарасових 22-річний Микола.

Зараз ви читаєте новину «Під час пошуків Дарини Лук'яненко розкрили понад десяток злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути