Ексклюзиви
понеділок, 04 липня 2016 15:37

Під час "дуелі" на шампурах загинув чоловік
4

Близько 2-ї години ночі 4 липня на бульварі Верховної Ради, що у Дніпровському районі столиці 38-річний чоловік отримав смертельну рану шампуром. У вбивстві зізналося двоє чоловіків, хто саме винен у смерті киянина - з'ясовують правоохоронці.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП Києва.

"Правоохоронці, які виїхали за викликом, попередньо встановили: у дворі будинку компанія влаштувала святкування. У застіллі брали участь раніше судимі 56-річний батько та матір, їхня 25-річна донька і майбутній зять – місцевий 38-річний житель. Після випитого алкоголю чоловіки посперечалися, посварилися і влаштували двобій на шампурах. Під час "фехтування" тесть наніс кавалеру доньки колоту рану. Чоловік впав на землю і помер. Окрім того, до працівників поліції, які відпрацьовували правопорушення, звернувся 26-річний місцевий житель із повідомленням, що це він вбив чоловіка із ревнощів. Під час поверхневого огляду у нього правоохоронці вилучили гранату без запалу, яку направили на експертизу", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція знайшла маму загубленого в Одесі 3-річного Артема

Обох чоловіків доставили до управління поліції для з'ясування всіх обставин. Причину смерті киянина встановить судово-медична експертиза. Із показів свідків стало відомо, що незадовго до трагедії померлий вживав наркотики.

За фактом убивства відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Під час "дуелі" на шампурах загинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути