понеділок, 04 липня 2016 14:39

Поліція знайшла маму загубленого в Одесі 3-річного Артема

Успіхом завершилися пошуки батьків 3-річного Артема, якого минулого місяця принесли в одеський дитбудинок №1. Про свої права на дитину заявили 2 жінки. Про це повідомила головний лікар дитячого будинку Валентина Карташова.

 

"Жінку, яка приходила до Артема, ми затримали. Вона назвала дату народження, за якою хлопчику 2 роки. Хоча він розвинений абсолютно, йому 3 роки, можливо, більше. Правоохоронці також встановили особу матері. Вона мешканка Житомира, у неї є документи на дитину. Однак за законом материнство точно визначать медекспертиза і суд", - сказала Карташова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На очах у батьків в басейні втопилася 2-річна дитина

Нагадаємо, Артема знайшли 16 червня у Київському районі міста Одеси. До дитбудинку його привели 2 жінки ромської національності. Під час огляду побачили на щоці та плечі дитини синці, під ключицею - подряпини.

Двома тижнями раніше на вул. Наклонній в Одесі знайшли 3-річного Вову. Хлопчик систематично зазнавав тортур і навіть не міг назвати своє ім'я. Після лікування та кількох операцій Вову теж перевели в дитячий будинок №1.

Зараз ви читаєте новину «Поліція знайшла маму загубленого в Одесі 3-річного Артема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути