Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 15:13

Перехожі відбили 14-річну дівчину від ґвалтівника

Перехожі відбили 14-річну дівчину від ґвалтівника
На Херсонщині затримали 20-річного підозрюваного у сексуальному насильстві над 14-річною дівчиною. Фото: exzk.ru

В одному з селищ Новокаховської міської ради на Херсонщині перехожі завадили ґвалтівнику поглумитися над 14-річною дівчиною.

Вона йшла парком додому, коли на неї напав невідомий чоловік та потягнув у кущі. Випадок стався ввечері 25 жовтня, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річна дівчина відбилася від ґвалтівника з ножем

"Зловмисник затягнув неповнолітню у безлюдне місце та почав торкатись статевих органів. Дівчина кричала та кликала на допомогу, це почули перехожі, підозрюваний злякався, відпустив дівчину, а сам сховався. Зловмисника затримали перехожі, які прибігли на крики дівчини", - сказано в повідомленні.

До злочину причетний 20-річний житель Верхньорогачицького району, за словами заступника начальника Новокаховського відділу поліції Чермена Тускаєва. Йому загрожує до 7 років в'язниці. Слідство триває.

У Миколаєві перехожі врятували від ґвалтівника 20-річну жінку. Дорогою додому неї напав невідомий чоловік і, погрожуючи застосуванням фізичної сили, намагався вчинити насильницькі дії сексуального характеру. Жінка почала кликати на допомогу, її почули перехожі і викликали поліцію. Зловмисник втік, побачивши людей. Його оперативно розшукали патрульні поліцейські. 38-річного чоловіка доставили в Інгульський відділ поліції, де він був затриманий.

Зараз ви читаєте новину «Перехожі відбили 14-річну дівчину від ґвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути