понеділок, 13 травня 2013 15:07

Пенсіонерка зарубала сусідку сокирою на Рівненщині

Пенсіонерка зарубала сусідку сокирою на Рівненщині
Фото: forum.guns.ru

73-річну Олену з села Плоска Острозького району Рівненської області узяли під домашній арешт після того, як вона жорстоко убила свою 54-річну сусідку Марію. Жінки посварилися увечері 8 травня. Господиня так розлютилася на свою гостю, що забила її сокирою на смерть.

Минулого тижня Олена запросила до себе Марію, щоб та допомогла їй садити городину. Жінки цілий день працювали на землі. Під вечір господиня запросила стомлену сусідку на вечерю.

"Невідомо, з чого саме почалася сварка між двома селянками. У ході суперечки пенсіонерка ухопила сокиру і почала наносити Марії удари – била її по руках, в обличчя, - розповідає Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції. – Жінка не змогла захиститися і померла на місці від отриманих травм".

В селі кажуть, розлючена бабця перетворила обличчя гості на криваве місиво. Після стількох ударів Марію навіть неможливо було упізнати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині правоохоронці знайшли закривавлену жінку із сокирою в голові

На крики до хати збіглися інші сусіди і побачили понівечене тіло. Вони викликали медиків та міліцію.

"Пенсіонерку затримали, однак вона стверджувала, що нічого не пам'ятає. Їй інкримінують навмисне вбивство. А поки що вона перебуває під домашнім арештом", - додають правоохоронці.

Місцеві тим більше дивуються трагедії, бо досі бабця не виявляла подібної агресії ні до кого з односельчан.

"Бабця Олена все життя проробила дояркою, виховала п'ятеро дітей, має онуків. Але проживала вона сама. Що на неї раптом найшло – гадки ніхто не має, - розповідає соціальний працівник Галина Данилівна. – Марія не мала постійної роботи, але допомагала односельцям по господарству – з того і жила. Дітей у неї не було, співмешканець прийшов з іншого села. Поховали її у п'ятницю. Благополучною Марію назвати не можна, але шкода людини, бо нікому зла не творила".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка зарубала сусідку сокирою на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути