середа, 11 квітня 2012 14:44

На Черкащині хлопець відрубав голови матері і бабусі

На Черкащині хлопець відрубав голови матері і бабусі
У селі кажуть, що хлопець останнім часом відвідував якісь церкви. Фото: derevnyaonline.ru

5 квітня о 9.30 в селі Вознесенське Золотоніського району на Черкащині 25-річний Антон Снісар відрубав голову матері 48-річній Надії Василівні. А через дві години це ж саме вчинив зі своєю бабусею 72-річною Раїсою Петрівною.

"Антон кілька років хворіє на шизофренію. Неодноразово лікувався у психіатричній лікарні Сміли. Матір зарубав, коли та дивилася телевізор. Десь після 11 години пішов до баби й діда, які живуть неподалік на одній вулиці. Дід Василь був на городі, а баба Рая поралася в дворі. Онук її покликав у хлів. Коли жінка зайшла, підкрався й відрубав їй голову. Дід з городу бачив, що онук щось метався по двору, а потім зник. Коли прийшов, побачив убиту дружину. Він тоді ще не знав, що його дочка Надія Василівна теж мертва", - розповів місцевий мешканець.

Міліція затримала Антона Снісара на горищі будинку, де він жив з матір'ю. Він готувався покінчити життя самогубством. Приготував собі мотузку. Раніше хлопець був абсолютно здоровим, після школи їздив на заробітки в Чехію. Там працювала його двоюрідна сестра. А потім вернувся. Був у Черкасах і його збила машина.

"Вони йому ні в чому не відмовляли. Мати його виховувала одна. Була хорошою людиною. Це її єдина дитина. Так само і про діда з бабою нічого поганого сказати не можу. Люди в селі шоковані тим, що сталося. На похорон я не ходила, бо таке бачити страшно", - розповіла Анна Макаренко із сільської ради.

У селі кажуть, що хлопець останнім часом відвідував якісь церкви.

"Коли його питали навіщо він це зробив, то сказав, що не хотів, щоб мати і баба мучилися на цьому світі. А діда залишив живим, бо його не любив, то нехай мучиться, - розповіла одна із сусідок. - Очевидно вони відчували, що він може щось натворити. Бо найближчим часом хотіли відправити знову на лікування".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині хлопець відрубав голови матері і бабусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути