середа, 23 січня 2013 18:52

"Павліченки. Справа честі" - журналісти провели власне розслідування вбивства судді Зубкова

"Павліченки. Справа честі" - журналісти провели власне розслідування вбивства судді Зубкова
Дмитро та Сергій Павліченки Фото: fakty.ua

Гучна справа, від якої лихоманить усю країну, в документальному фільмі "Павліченки. Справа честі" з циклу "Український сенсації".

Звичайні батько з сином. Або незвичайні? Хто вони насправді і чому їх захищають тисяча українців? Жертвою чиїх інтриг міг стати убитий суддя Зубков, розібратися нелегко, адже кривава доріжка веде в 90-ті та закордон. Тим не менше у пошуках правди автори фільму знаходять шокуючі відповіді і навіть виходять на слід таємничого олігарха!

Як заробляли свої перші мільйони майбутні народні обранці? Історії чорних ріелторів, суддів і прокурорів на дорогих джипах, будівельна мафія - все це в несподіваному і скандальному розслідуванні "Павліченки. Справа честі". А на додачу - голос за-за грат: ексклюзивна розповідь самого Дмитра Павличенко про ці події і перше, єдине інтерв'ю його дружини.

Нагадаємо, сьогодні відбулося друге засідання у справі сім'ї Павличенко в Апеляційному суді Києва. Наступне засідання буде 31 січня.

49-річного Дмитра Павличенко в жовтні минулого року Голосіївський районний суд засудив до довічного ув'язнення, а його сина Сергія до 13 років в'язниці, звинувативши у вбивстві судді Сергія Зубкова. Мотивом вбивства назвали помсту судді за те, що він виселив родину з квартири, і зруйнував її. Адвокати подали апеляцію.


Зараз ви читаєте новину «"Павліченки. Справа честі" - журналісти провели власне розслідування вбивства судді Зубкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути