середа, 23 січня 2013 12:06

Павліченко розповів, як його били "Беркут" і ріелтери

Павліченко розповів, як його били "Беркут" і ріелтери
Фото: glavcom.ua

У нападі на квартиру родини Дмитра Павліченка брали участь не лише ріелтори, але й співробітники спецпідрозділу "Беркут".

Про це він повідомив у своїх відповідях журналістам програми "Українські сенсації", які передав під час судового процесу, пише ТСН.

"Після відмови мати з такими людьми справу (представники голландської фірми "Гуйорд" – Ред.), 20 грудня 1995 року на наш будинок напали. Крім ріелторів брали участь співробітники "Беркута". Після цього я потрапив з вогнепальним пораненням ноги і різними травмами, розсіченням губи і гематомами в лікарню", - сказав Дмитро Павліченко.

Він додав, що писав заяви в міліцію, які залишились без належної реакції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитра Павліченка побив співкамерник

"Представники "Гуйорда" неодноразово погрожували мені. Я звертався в міліцію. Але після цього керівництво "Гуйорда" заявило мені, що міліція у них сидить на зарплаті, тому мої скарги розглядатися не будуть, тому що "кришує" їх сама міліція. У цьому я переконався, коли на мене здійснили черговий напад: міліція навіть не захотіла складати фоторобот злочинця, а речдоки знищили", - додав Павліченко.

Нагадаємо, Сергій Павліченко і його батько Дмитро Павліченко були визнані винними в умисному вбивстві судді Печерського районного суду Сергія Зубкова.

Суд вирішив, що 21 березня 2011 року батько і син Павліченки з метою помсти за винесення судового рішення у цивільній справі убили суддю в під'їзді будинку, де він проживав.

Зараз ви читаєте новину «Павліченко розповів, як його били "Беркут" і ріелтери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути