четвер, 27 червня 2013 12:32

Пацієнт упав в ліфтову шахту рівненської лікарні і помер

Пацієнт упав в ліфтову шахту рівненської лікарні і помер
Фото: kiev.segodnya.ua

У центральній міській лікарні Рівного працює спеціальна комісія, яка розслідує обставини загибелі одного з пацієнтів. У вівторок пізно ввечері 65-річний чоловік провалився у шахту непрацюючого ліфту. Він упав з 4-ого поверху. Врятувати його життя медикам не вдалося – хворий помер наступного дня.

У лікарні кажуть, що чоловік поступив до них у терапевтичне відділення у той самий день. Загиблий страждав психічними розладами.

"Пацієнт вийшов з палати близько 11-ої години вечора й пішов до ліфта, - розповідає головний лікар медичного закладу Євген Кучерук. – Медсестра побачила, як він намагається розсунути двері у шахту і залізти туди. Вона негайно кинулася до пацієнта, але ще не встигла добігти до ліфта, як чоловік вже зник. Він упав з четвертого поверху на другий".

Чоловік пролетів кілька метрів і упав на кабіну ліфта. Він ще був живий і знаходився при свідомості, коли його діставали з шахти – але при падінні зламав ногу. Згодом у нього виявили ще розрив селезінки. Потерпілого доставили у реанімаційне відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юнак упав у шахту ліфта

"Вночі стан пацієнта був нормальний, а потім він раптом помер. Підозрюємо, що у нього стався серцевий напад. Зараз причину його смерті з'ясовує судмедекспертиза", - додає Євген Філімонович.

Ліфт, в який провалився хворий, не експлуатується уже більше десяти років. Медики кажуть, що його відключили з економії.

"Відключили, бо два ліфти на відділення було забагато. Нещодавня перевірка показала, що з обладнанням все гаразд, - розводять руками лікарі. – Як чоловікові самотужки вдалося розсунути зачинені дверцята – ми не знаємо. Ймовірно він знав, як це робити, бо у минулому був будівельником".

Зараз ви читаєте новину «Пацієнт упав в ліфтову шахту рівненської лікарні і помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути