четвер, 12 травня 2011 17:46

Ліфт з механіком пролетів 14 поверхів, шансів вижити не було

Ліфт з механіком пролетів 14 поверхів, шансів вижити не було

У результаті обриву аварійного ліфта в багатоповерхівці в Хортицькому районі Запоріжжя загинув механік ліфтового господарства, повідомив командир відділення запорізького аварійно-рятувального спецпідрозділу "Кобра" Сергій Ващенко.

"Сьогодні в 13.44 у спецпідрозділ "Кобра" надійшов сигнал від комунальників про те, що в Хортицькому районі, у висотному будинку за адресою Воронезька, 12-а стався нещасний випадок: під час ремонту несправного ліфта, який не працював рік, загинув 45-річний механік ліфтового господарства", - розповів Ващенко.

За його словами, трагедія сталася, коли ліфтер знаходився на даху ліфта на 14 поверсі.

"Ліфт несподівано зірвався і впав більш ніж з 30-метрової висоти разом з людиною. Рятувальникам спецпідрозділу" Кобра "довелося діставати загиблого з ліфтової шахти за допомогою альпіністського спорядження", - зазначив Ващенко, додавши, що зараз на місці події працюють судмедексперти та представники комунальних служб.

"Причина події поки невідома, не виключено, що сталося порушення правил техніки безпеки", - повідомили агентству в районному відділі міліції.

Зараз ви читаєте новину «Ліфт з механіком пролетів 14 поверхів, шансів вижити не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути